Verjaardagskaart maken

Wil jij een leuk kaartje sturen op de verjaardag van jouw geliefde? Maar heb je niet zoveel tijd om naar de winkel te gaan? Dan is Goededoelenkaartje.nl de perfecte oplossing voor jou! Je kan namelijk op je luie stoel achter de computer een verjaardagskaart versturen naar degene die jij lief hebt! Verjaardagskaart voorbeeld

Op Goededoelenkaartje.nl kan je gemakkelijk, zonder enige moeite, een leuke verjaardagskaart in elkaar knutselen. De website heeft een grote collectie aan verjaardagskaarten, afbeeldingen, kaders en verschillende lettertypes. Hiermee kan je een leuk en uniek verjaardagskaartje maken voor de gelukkige jarige job.

Daarnaast help je de wereld óók een handje met het versturen van een verjaardagskaart. Je steunt namelijk automatisch en éénmalig een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf hulporganisaties. Kan je niet kiezen en wil je alle goede doelen een handje helpen? Dan kan je ook alle hulporganisaties helpen. Er gaat 0,50 eurocent naar de hulporganisatie van jouw keuze.

Ga nu voor het maken van een verjaardagskaart naar Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply