Verjaardagskaart

Een verjaardag kent altijd dubbele gevoelens. Gezellig met iedereen vieren dat je een jaartje ouder bent geworden. Maar aan de andere kant is een jaartje ouder worden niet altijd leuk. Maar een feest geven vindt iedereen wel altijd leuk. Voor een geweldig feest hoort ook een mooie verjaardagskaart. Op Goededoelenkaartje.nl kan jij jouw eigen verjaardagskaart maken.

Dubbel

Een verjaardagsfeest is altijd leuk. Alle vrienden en familie die deze bijzondere dag met je willen vieren. Allemaal leuke cadeautjes die je krijgt. Het enige nadeel, soms, is dat je een jaartje ouder wordt. Maar je moet maar zo denken: wees blij dat er een jaartje bij komt, want niet iedereen kan dit geluk vieren.

Jaartje erbij
Mensen die 16 worden vinden het leuk om jarig te zijn. Eindelijk scooter rijden en een biertje of wijntje drinken. 18 jaar worden is ook bijzonder, je kan je rijbewijs halen en sterke drank drinken. 20, eindelijk ben je geen tiener meer. Maar de 30 en 40 vinden mensen al snel minder leuk.

15-12VerjaardagskaartVerjaardagskaart
Om het toch nog leuk te maken, kan je er voor kiezen om een groot feest te geven. Of juist een klein feest. Daarom kan je bij Goededoelenkaartje.nl jouw eigen verjaardagskaart maken. Je kan zelf kiezen hoe die eruit komt te zien. Grappig, spontaan, stijlvol of uniek. Het is ‘Up to you!’.

Lekker simpel

Op Goededoelenkaartje.nl gaat het in ieder geval lekker makkelijk. Er is een grote collectie aan achtergronden, illustraties en kaders te vinden voor op jouw verjaardagskaart. Daarnaast is versturen ook een makkie. Upload alleen even een Excel bestandje met alle adressen en Goededoelenkaartje.nl doet de rest.

Ga daarom snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak én verstuur jouw eigen verjaardagskaart.


Leave a Reply