Verjaardagskaart maken

Een kaartje voor je verjaardag. Wie wordt daar nou niet gelukkig van? Het is een teken dat mensen aan je denken en het is een lief gebaar. Het is vast wel eens een keer gebeurd dat je van verschillende personen dezelfde verjaardagskaart ontving. Je wilt natuurlijk niet dat dit jou ook overkomt bij het sturen van een kaart. Daarom kan je nu zelf een verjaardagskaart maken op Goededoelenkaartje.nl.

Zelf maken
Goedendoelenkaartje.nl biedt jou nu de kans om in vier simpele en snelle stappen een verjaardagskaart te maken. Op de site vind je bijvoorbeeld voorbeeldkaarten die je kan kiezen. Deze kun je dan vervolgens bewerken met verschillende kaders, figuren en teksten. Daarnaast kun je ook een eigen foto uploaden, op deze manier wordt het kaartje nog unieker. Ook deze kun je dan bewerken met kaders, figuren en teksten.

Bezorging
De bezorging kan op verschillende manieren gedaan worden. Je kan namelijk een adressenbestand uploaden zodat de kaart direct naar de jarige verstuurd wordt. Je kunt dan ook aangeven op welke dag je de kaart bezorgd wil hebben. Op deze manier komt de kaart aan op de verjaardag van de jarige. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de kaart eerst naar jezelf te laten sturen. Op deze manier kun je er nog wat aan toevoegen. Vervolgens kan je deze dan zelf op de brievenbus doen. De bezorging wordt gedaan door de postbodes van TNT Post.

Goede doelen
De website heet natuurlijk niet voor niets Goededoelenkaartje.nl. Je steunt bij elke kaart die je besteld namelijk een goed doel naar keuze. Er zijn twaalf vooraanstaande goede doelen waaruit je kunt kiezen maar je kunt ze ook allemaal tegelijk steunen. Vijftig cent van elke kaart gaat automatisch naar dit goede doel. Dus je verrast niet alleen de jarige met een unieke kaart maar ook de mensen die het op dit moment minder hebben in de wereld.

Ook voor andere kaartgelegenheden ga je naar Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply