Een originele verjaardagskaart

Wil je de jarige verrassen met een originele verjaardagskaart? Goededoelenkaartje.nl is daar het perfecte medium voor. Hier kan je namelijk eenvoudig zelf een leuke en originele verjaardagskaart maken, waardoor de jarige nog meer wordt verrast.

Jouw verjaardagskaart personaliseren
Een verjaardagkaart kan je via Goededoelenkaartje.nl op verschillende manieren op speelse wijze personaliseren. Kies bij stap 1 voor een kaart uit een voorgeselecteerde verjaardagscollectie, of upload hier een eigen foto. Voeg daarna direct een leuke tekst toe, kies je uit verschillende vrolijke verjaardagskaders, of plaats een grappig figuurtje op jouw kaart. Hiermee wordt jouw creatie nog origineler en leuker om te ontvangen.

Je steunt automatisch het goede doel

Een leuke bijkomstigheid bij het creëeren van een verjaardagskaart op Goededoelenkaartje.nl is dat er ook €0,50 naar het goede doel van jouw keuze gaat. Het gewenste goede doel kan je hierbij zelf uitkiezen. Met dit extraatje wordt de verjaardagskaart nog origineler en leuker om te geven.

Snelle postbezorging
Bij Goededoelenkaartje.nl kan je jouw verjaardagskaart makkelijk versturen. Vul je het bezorgadres vòòr 15.00 in, dan wordt jouw verjaardagskaart dezelfde dag nog gedrukt en de volgende dag al door TNT Post bij de jarige thuis bezorgd!


Leave a Reply