Verjaardagskaart sturen

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent jarig en je ontvangt enorm veel kaarten van vrienden, familie en kennissen. Het gebeurd daarom ook vaak dat de kaarten hetzelfde zijn. Dit wil jij natuurlijk voorkomen, want het is veel leuker om originele en unieke kaarten te ontvangen voor je verjaardag.

Ontwerp zelf
Het is daarom een aanrader om jouw verjaardagskaart te versturen via Goededoelenkaartje.nl. Deze website biedt jou namelijk de kans om een verjaardagskaart zelf te ontwerpen. Dit kan je dan doen aan de hand van voorbeeldkaarten, maar je kunt ook een plaatje of een foto uploaden. Deze kan je dan vervolgens bewerken met kaders, teksten en figuren. Een verjaardagskaart sturen is op Goededoelenkaartje.nl nog nooit zo makkelijk geweest. 

Vierstappenplan
Op Goededoelenkaartje.nl is voor jouw gemakt een vierstappenplan samengesteld. Bij de eerste stap kies je een goed doel dat je steunt bij een bestelling. Van elke bestelde kaart gaat er namelijk vijftig cent naar een goed doel. Vervolgens kies je de voorkant bij stap twee. Als je daar helemaal tevreden over bent heb je bij stap drie de mogelijkheid een leuke tekst op de achterkant te schrijven. Vervolgens bestel en betaal je de kaart bij stap vier.

Bezorging
Het is aan jou de keuze wanneer de jouw zelfgemaakte kaart(en) wilt laten bezorgen. Als je voor 15:00 uur besteld kunnen ze de volgende dag al bezorgd worden. Dit wordt gedaan door de postbode. Het is ook mogelijk om de kaart(en) over een aantal dagen te laten bezorgen. Op deze manier weet je zeker dat de kaart wordt bezorgd op de verjaardag van de jarige.

Neem snel een kijkje op Goededoelenkaartje.nl en ontwerp zelf jouw kaarten.


Leave a Reply