Verjaardagskaart versturen

Soms komt het in eens in je op: ‘Oh nee Piet is morgen jarig!’ Dan is het al te laat, want als je dan nog een kaartje moet gaan kopen komt de kaart niet op tijd aan. Op Goededoelenkaartje.nl kun je online een verjaardagskaart versturen en dan ligt de volgende dag bij de jarige in de bus. Dit is op voorwaarde dat je hem voor 15.00 uur besteld.

Vergeet nooit meer een kaartje te sturen
Vaak is het een gedoe om een kaartje te versturen. Je moet een kaartje kopen, dan kun je thuis een leuke tekst op het kaartje schrijven en dan kom je erachter dat je geen postzegels meer hebt. Tegen de tijd dat dit allemaal geregeld is, is het 18.00 uur en is het te laat. Op Goededoelenkaartje.nl kun je snel en makkelijk een verjaardagskaart versturen!

verjaardagskaart versturenHoe werkt het
Je kunt een kaart kiezen uit de uitgebreide collectie of je upload een leuke foto. Vervolgens kun je je kaart helemaal eigen maken door leuke kaders, illustraties en figuren te plaatsen. Ben je tevreden? Dan kun je het adres van degene naar wie het kaartje verstuurd moet worden invullen en dan klik je op verzenden.

Steun het goede doel
Met elke verjaardagskaart die jij verstuurd via Goededoelenkaartje.nl gaat er € 0,50 naar een door jou gekozen doel. Je kunt voordat je je kaart gaat maken kiezen uit één van de dertien goede doelen, waaronder War Child en Unicef.

Een verjaardagskaart verstuur je op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply