Verjaardagskaart versturen

In de huidige kaartenwinkels heb je een groot aanbod van verjaardagskaarten. Deze zijn verdeeld in verschillende thema’s. Maar het perfecte kaartje zit er bijna nooit bij. Maak ze daarom zelf! Op deze manier verstuur je een unieke verjaardagskaart en dat zal zeker gewaardeerd worden door de jarige.

Zelf maken
Zo’n verjaardagskaart kan je het beste en het snelste maken op Goededoelenkaartje.nl. Deze organisatie heeft namelijk tientallen kaarten die je naar jouw eigen smaak kan bewerken. Daarnaast bieden zij jou ook de mogelijkheid om een eigen plaatje of foto te uploaden voor op jouw persoonlijke kaart. Doormiddel van kaders, teksten, lettertypes en figuren kan je deze dan verder bewerken zodat het kaartje afstemt op de jarige.

Vier stappen
Een verjaardagskaart versturen via Goededoelenkaartje.nl is in vier simpele en snelle stappen gedaan. Bij de eerste stap kies je een goed doel dat je wilt steunen bij het versturen van deze kaart. Bij stap twee kies en bewerk je de voorkant. De achterkant kun je vervullen bij stap drie. Bij de laatste stap wordt de kaart betaald en verstuurd.

Goede doelen
Via Goededoelenkaartje.nl steun je bij elke kaart die je besteld een goed doel. Deze mag jij zelf kiezen. Van elke bestelde kaart gaat er vijftig cent naar dat goede doel. Je kan er ook voor kiezen om ze allemaal tegelijk te steunen. Op die manier wordt het geld verspreid over de goede doelen.

Bezorging
De bezorging wordt gedaan door de lokale postbodes. Het moment waarop het bezorgd wordt mag jij zelf bepalen. Als je de kaart voor 15:00 besteld kan hij de volgende dag al bezorgd worden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen de kaart over een aantal dagen te laten bezorgen. Op die manier is jouw kaart nooit te laat, en kan het zelfs bezorgd worden op de verjaardag van de jarige.

Maak nu jouw kaarten op Goededoelenkaartje.nl en steun automatisch een goed doel.


Leave a Reply