Een speciale verjaardagskaart

Maak de blits door een mooie, zelfgemaakte verjaardagskaart aan de jarige te sturen. Zo weet je dat je niet dezelfde kaart zal sturen als een ander. Tevens kan je de kaart personaliseren door leuke figuren en een persoonlijke tekst toe te voegen. Kijk maar eens rond, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Veel optiesverjaardagskaart voorbeel
Maak een mooie verjaardagskaart voor je moeder, vriendin, opa of collega. Voor iedere doelgroep zijn leuke opties te vinden. Het enige wat je zelf moet doen is keuzes maken, daar kunnen wij je niet bij helpen. Kijk maar eens tussen de verschillende plaatjes en verander de achtergrond zoals jij dat wilt.

Komt voor de bakker
Oeps! Vergeten een kaartje te sturen naar je klasgenoot? Maak je geen zorgen. Wij zorgen er voor dat jou zelfgemaakte verjaardagskaarten in een handomdraai bij de jarigen in de brievenbus zitten. Wanneer je voor 15:00 uur een kaart bestelt, zal de volgende dag de brievenbus van de gelukkige rammelen. De postbode bezorgt de kaart en jij kan lekker relaxen. Je hoeft zelfs niet meer naar de brievenbus te lopen. At your service!

Wil je leuke verjaardagskaarten maken? Kijk eens op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply