Verjaardagskaarten

verjaardagskaartenIs je beste vriend(in) bijna jarig? Of  kan je jouw vader pesten met dat extra jaartje dat binnenkort bij zijn leeftijd wordt toegevoegd? Wie er ook jarig is, voor verjaardagskaarten kan je op Goededoelenkaartje terecht.

Verjaardagskaarten voor de jarige
Door gebruik te maken van de vele opties op Goededoelenkaartje.nl, maak jij zelf de mooiste verjaardagskaarten. Onder het thema “gefeliciteerd” vind jij verschillende figuurtjes die de achtergrond bijstaan en het blije gevoel van een verjaardag versterken. Als achtergrond kies je voor een foto of ga je voor een, speciaal voor jou als bezoeker geselecteerde, verjaardagachtergrond.

Een betere wereld in de maak
Om het totaalplaatje nog vrolijker te maken dan dat de gebeurtenis al doet, steun je ook nog eens een goed doel. War Child, Artsen Zonder Grenzen en Stop Aids Now zijn drie van de twaalf welzijnsorganisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Per verzonden verjaardagskaart verzendt Goededoelenkaartje.nl 50 cent naar het goede doel van jouw keuze.

Is er iemand jarig? Stuur leuke verjaardagskaarten via Goededoelenkaartje.nl en steun gelijk het goede doel. Twee vliegen in één klap.


U kunt niet meer reageren.