Verjaardagskaarten

Met een verjaardag is het toch een grote traditie om een verjaardagskaart te versturen. Vroeger was dit echter alleen voor de rijken weggelegd, vandaag de dag doet bijna iedereen hier aan mee! Tegenwoordig kan je ook de zo genoemde e-card versturen die naar de mail van de jarige wordt verstuurd. Echter is het met de vele Social Media niet meer zo normaal om een verjaardagskaart te versturen.

Een echte kaart blijft het leukst
Iedereen zal het ermee eens zijn. Een echte kaart op de deurmat vinden blijft leuker dan een berichtje via WhatsApp of Facebook. Wanneer je de deur open doet en je ziet een enveloppe met jou naam erop wordt iedereen toch een beetje blij. Stuur daarom dit keer je vriend, vriendin, vader of moeder een echte kaart! Want ook dit kan via internet! En je doet ook nog eens een goede daad.

Bestel een echte verjaardagskaart via goededoelenkaartje.nl en doneer 50 eurocent per kaartje aan een goed doel naar keuzen. Het is heel makkelijk! Je kiest een van de 16 goede doelen, je kiest een verjaardagskaart, je past deze aan, je geeft de adres gegevens van de jarige op en de jarige krijgt deze thuis gestuurd!

Wil je een jarige blij maken en een goed doel steunen? Ga dan naar goededoelenkaartje.nl en ontwerp de verjaardagskaarten nu!


Leave a Reply