Verjaardagskaarten bestellen, gemakkelijk en snel!

Iedereen heeft het wel eens gehad, je kijkt op de verjaardagskalender en je ziet ineens dat er morgen iemand jarig is. Je kunt snel naar de winkel gaan om een kaart te kopen, maar als je het op het laatste moment ziet, is dit geen optie meer. Verjaardagskaarten bestellen op Goededoelenkaartje.nl is daarom een handige oplossing.

Een originele verjaardagskaart
Als je geen tijd meer hebt om naar de winkels te gaan voor een verjaardagskaart, kun je ook thuis achter je eigen computer zelf een kaart maken. Je hoeft er niet veel tijd aan te besteden en je hoeft de deur niet uit. Het zelf ontwerpen van verjaardagskaarten heeft nog een voordeel, je kunt de jarige een unieke verjaardagskaart sturen en kaart zal de jarige nog niet eerder hebben ontvangen! Kies een foto uit de collectie of upload zelf een leuke foto. En wil je er een leuke kader omheen en feestelijke illustraties? Dan kun je deze ook zelf toevoegen aan het verjaardagskaartje. Je maakt door het gebruik van je eigen creativiteit een unieke verjaardagskaart die bij iedereen in de smaak zal vallen!

Kaartje besteld? Morgen met de post mee!
Verjaardagskaarten bestellen op Goededoelenkaartje.nl is geen probleem als je het de volgende dag wilt laten bezorgen. Als je de verjaardagskaart voor 15:00 uur hebt gemaakt, wordt het kaartje de volgende dag bezorgd. Hierbij rekenen wij natuurlijk wel op de postbode. En als je er zeker van wilt zijn dat het verjaardagskaartje op tijd in de brievenbus van de jarige ligt, kun je het kaartje ook na het ontwerpen een aantal dagen later laten bezorgen. Dan weet je zeker dat het kaartje in de brievenbus ligt op zijn/haar verjaardag. En vergeet niet, bij het bestellen van de verjaardagskaart gaat er 0.50 cent naar een zelf gekozen goed doel!

Ontwerp nu zelf je unieke verjaardagskaarten op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply