Leuke verjaardagskaarten maken en bestellen

Eén keer in het jaar is het zover, je verjaardag. Een dag die helemaal in het teken staat van jou. Je krijgt cadeautjes, verjaardagskussen, felicitaties en niet te vergeten een stapel verjaardagskaarten. Al die mensen willen je graag feliciteren en een leuke dag wensen via een verjaardagskaart. Het is natuurlijk ook leuk om iets terug te doen als zij jarig zijn.

verjaardagskaarten bestellenStuur je verjaardagskaarten online
Wil je je vrienden ook een verjaardagskaart sturen dan kan dat op Goededoelenkaartje.nl snel en gemakkelijk. Verjaardagskaarten bestellen is nog nooit zo simpel geweest. Vaak denk je op het laatste moment nog dat je een kaart moet sturen naar een vriend of vriendin. Op Goededoelenkaartje.nl kun je online verjaardagskaarten maken en bestellen. In een hand omdraai hebt je een leuke kaart gemaakt die je kan vesturen naar de jarige job.

Steun je zelf gekozen goede doel
Het voordeel van verjaardagskaarten bestellen op Goededoelenkaartje.nl is dat er € 0,50 van elke bestelde kaart naar één van de dertien goede doelen gaat. Voordat je begint aan het maken van een kaart een je één van de goede doelen uitkiezen, bijvoorbeeld War Child of Natuurmonumenten.

Verjaardagskaarten bestellen doe je op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply