Verjaardagskaarten maken

Er zijn veel mensen in jouw omgeving jarig en het wordt daarom elke keer weer moeilijker om een mooie verjaardagskaart uit te zoeken. De verjaardagskaarten in de winkels ken je nu helemaal uit je hoofd. Wil je dit jaar jouw vrienden en familie verassen met een verjaardagskaart die helemaal bij hem of haar past? Ga dan snel naar Goededoelenkaartje.nl want daar kan je nu zelf verjaardagskaarten maken.

Leuke voorbeeldkaarten
Op Goededoelenkaartje.nl kan je kiezen uit verschillende voorbeeldkaarten. Kies bijvoorbeeld voor een kaart met humor. Deze kan je dan zelf door middel van kaders, figuren en teksten bewerken totdat jij vindt dat de kaart helemaal bij de jarige past. Daarnaast kan je ook kiezen om zelf een foto te uploaden. Deze kan je dan ook bewerken met dezelfde kaders, figuren en zelfverzonnen teksten.

Kaartformaat
Ook heb je een ruime keuze in het type kaart en de grootte van de kaart. Zo kan je kiezen uit een dubbele wenskaart met envelop. Deze is weer onderverdeeld in drie formaten: normaal, groot of supergroot. Daarnaast kan je ook kiezen voor een enkele postkaart. Deze heeft twee formaten: normaal en groot.

Maak nu een unieke verjaardagskaart op Goededoelenkaartje.nl en steun daarmee een goed doel.


U kunt niet meer reageren.