Verjaardagskaartje sturen

Is er binnenkort iemand in je directe omgeving jarig? Vergeet dan niet om een verjaardagskaartje te sturen. En niet zomaar een verjaardagskaart, maar een zelfgemaakte verjaardagskaart. Op deze manier is jouw kaartje uniek en dit zal zeker gewaardeerd worden door de jarige.

Zelf creëren
Een kaartje zelf creëren lijkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Op de website Goededoelenkaartje.nl kun je in vier simpele stappen een verjaardagskaartje sturen. Om het jou makkelijk te maken kun je kiezen uit tientallen voorbeeldkaarten die je vervolgens kunt bewerken met diverse kaders, teksten en figuren. Daarnaast kan je ook voor een kaartformaat kiezen. Het is daardoor ook mogelijk om een supergrote kaart te versturen naar de jarige.

Vier simpele stappen
Je hebt de verjaardagskaart al in vier simpele stappen gemaakt en zelfs al verstuurd naar de jarige. Bij stap 1 kies je een goed doel dat je automatisch steunt bij het bestellen van deze kaart. Je hebt de keuze uit twaalf goede doelen, maar je kunt er ook voor kiezen ze allemaal tegelijk te steunen. Vijftig cent van elke bestelde kaart gaat namelijk naar dit goede doel. Bij stap 2 kies je een kaart of upload je zelf een foto of een plaatje en bepaal je het formaat van de kaart. Vervolgens kun je deze kaart bewerken bij stap 3 door middel van figuren, kaders en teksten. Als laatste adresseer en verstuur je de kaart bij stap 4.

De bezorging
Je kunt zelf kiezen wanneer je jouw kaarten wilt laten bezorgen. Als je de kaart voor 15:00 hebt gemaakt en verzonden dan wordt hij morgen al bezorgd. Dit gaat gewoon via de normale postbodes. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de kaart over een aantal dagen te laten bezorgen. Zo kun je de kaart precies op de geboortedag van de jarige laten bezorgen.

Verstuur nu jouw unieke verjaardagskaartje via Goededoelenkaartje.nl

 

 


U kunt niet meer reageren.