Verjaardagskaartjes

Als jij jarig bent vindt je het waarschijnlijk heel leuk om een aantal verjaardagskaartjes binnen te krijgen van je dierbaren. Op jouw beurt kan je ook verwachten dat jouw familie en vrienden het leuk vinden om verjaardagskaartjes te ontvangen. Op Goededoelenkaartje.nl stuur je heel makkelijk een origineel kaartje naar je dierbaren.

Laat jouw kaart opvallen
Verjaardagskaartjes zijn altijd leuk om te krijgen, maar wat nou als je er heel veel ontvangt? Dan zie je door  alle kaartjes niet meer welke nou van wie is. Om dit te voorkomen kan je op Goededoelenkaartje.nl je compleet eigen kaartje samenstellen. Zo kan je altijd de leukste, grappigste of mooiste verjaardagskaartjes maken die er bij de ontvanger direct uit springt. Je kan zelf een afbeelding uploaden of er één uit de bestaande collectie gebruiken. Ook kan je allerlei extra elementen toevoegen die je kaartje nog extra speciaal maken.Wat je natuurlijk ook kan doen is gewoon een hele grote kaart bestellen. Zo valt jouw kaart altijd op bij de rest!

Verstuur uitnodigingen
Ben je zelf jarig en wil je verjaardagskaartjes uitnodigingen versturen? Dat is op Goededoelenkaartje.nl natuurlijk ook mogelijk. Je kan namelijk ook meerdere malen dezelfde kaart of een setje kaarten bestellen. Handig is ook dat je gewoon je adressenbestand direct kan uploaden. Als je dit doet is het verzenden ook erg makkelijk. Je hoeft dan namelijk maar één keer op de muis te klikken en dan zijn je kaartjes al onderweg.

Verjaardagskaartjes maak je op Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.