Vriendschapskaartje

Een échte vriend is een vriend die altijd voor je klaar staat. Een échte vriend is een vriend die alles voor je overheeft en waar jij ook alles voor over hebt. Je kan deze persoon nu laten weten dat jij heel veel van hem of haar houdt en dat je blij bent met jullie vriendschap. Een ontzettend leuke manier om dit te laten weten is natuurlijk om een vriendschapkaartje te sturen via Goededoelenkaartje.nl.

Maak je eigen vriendschapkaartje
Als je een speciale vriendschap hebt, stuur je natuurlijk niet het eerste en beste kaartje. Via Goededoelenkaartje.nl maak je zelf een vriendschapkaartje. Je kan kiezen uit een aantal standaard afbeeldingen en hier nog van alles aan veranderen met verschillende kaders, figuren en teksten. Zo heb je altijd een origineel en leuk kaartje te verzenden naar je vrienden.

Verstuur je kaartje snel
Je vriendschapkaartje kan je ook snel versturen. Je hoeft alleen maar het adres van je vriend of vriendin in te vullen en met een klik is je kaartje onderweg. Bij Goededoelenkaartje.nl geldt; voor 15.00 uur besteld, morgen in de bus.

vriendschapskaartjeVersterk je vriendschap door een vriendschapkaartje te sturen met Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.