Vriendschapkaartjes

Heb jij een vriend of vriendin die jij graag een kaartje wilt sturen. Even vertellen dat hij/zij de beste vriend is en dat jij super blij bent dat jij in zijn leven bent. Stuur daarom een kaartje via Goededoelenkaartje.nl.

Een vriend is iemand die je dierbaar bent en die er altijd voor je is. Het is iemand waar je altijd terecht kan, in leuke en moeilijke tijden. Zorg dat jouw vriend(in) weet dat je om hem/haar geeft. Stuur een leuk en liefdevol vriendschapkaartje.

Vrienden weten van elkaar dat ze van elkaar houden, maar soms is het ook leuk om te horen op een andere manier. Bij Goededoelenkaartje.nl kan jij een vriendschapskaartje maken en deze direct doorsturen naar jouw beste vriend(in).

Er zijn een hele hoop afbeeldingen te vinden die jij kan gebruiken op jouw kaartje. Om de kaart nog leuker te maken, kan je ook een kadertje toevoegen en illustraties gebruiken. Je maakt jouw vriend(in) echt super blij en je laat weten dat jij iets over hebt voor hem/haar.

Het vriendschapskaartje is ook zo verstuurd. Vul gewoon het adres in en Goededoelenkaartje.nl zorgt ervoor dat het kaartje op de deurmat valt van jouw dierbare vriend. Bestel je de kaart voor 15.00uur, dan wordt het de volgende werkdag al gelezen door jouw kameraad.


Wacht niet langer en ga snel naar Goededoelenkaartje.nl om jouw vriendschapkaartje te maken.


U kunt niet meer reageren.