Een originele wenskaart voor een verjaardag

De drukke maanden vol met verjaardag zijn bij de meeste mensen nog niet voorbij. Elk weekend een verjaardag op de planning en elke keer wil je weer een originele kaart geven. Op ten duur houdt het op en heeft diegene dubbele kaarten ontvangen voor zijn/haar verjaardag. Daarom biedt Goededoelenkaartje.nl de mogelijkheid om zelf en snel een eigen wenskaart voor een verjaardag te ontwerpen.

Uniek en origineel
Een wenskaart voor een verjaardag wil je graag zo origineel mogelijk maken. Als je de wenskaarten in een winkel koopt, dan koop je meestal dezelfde kaart die de jarige jet al eerder heeft ontvangen. Dit kan je nooit voor zijn. Daarom kun je het beste, als je unieke en originele wenskaarten wilt geven, op Goededoelenkaartje.nl je eigen wenskaart ontwerpen. De kans dat iemand dan dezelfde wenskaart heeft, is dan heel klein.

It’s up to you
Je kunt kiezen uit de standaardcollectie met verjaardagskaarten of je plaatst zelf een foto voor op het kaartje. De illustraties en tekst bepaal je ook helemaal zelf. Je richt de wenskaart helemaal zelf in en je hebt zelf in de hand waar je alle items wilt hebben. En wil je een leuke kader om het kaartje heen? Dan kan dit ook! Je kiest zelf een kader uit en deze zal op het kaartje verschijnen.

De jarige jet en een goed doel
De wenskaart voor de verjaardag kun je gemakkelijk bestellen. Verstuur de wenskaart direct met de post mee of verstuur het kaartje eerst naar je eigen adres. Het ontwerp en manier van verzenden bepaal je helemaal zelf. En heb je een wenskaart besteld? Dan gaat er 0,50 cent naar een zelf uitgekozen goede doel! Je verblijd dus de jarige jet en het goede doel!

Ga nu zelf aan de slag met het ontwerpen en steun één van de goede doelen!


Leave a Reply