Een bijzondere kaart maken

Wil jij online een échte kaart maken? Goededoelenkaartje.nl helpt je daarbij. Ook gaat er via deze website maarliefst 50 cent van elke verzonden kaart naar een door jou gekozen goed doel! Lees hier verder hoe je eenvoudig de mooiste kaart kunt maken.hoe kaart maken
Je begint op Goededoelenkaartje eerst met het kiezen van een goed doel voor dat je aan de slag gaat met jouw kaart maken. Je kunt daarbij kiezen uit een van de deelnemende goede doelen. Vervolgens kies je of je een eigen foto wilt uploaden, of de afbeeldingen van de site wilt gebruiken. Daarna kan je de voorkant en binnenkant van de kaart maken en bewerken.

Vervolgens adresseer je de kaarten; je kiest hierbij of je ze eerst zelf thuis wilt laten bezorgen, of dat je ze direct door Goededoelenkaartje.nl laat verzenden naar degene voor wie de kaart bestemd is. En klaar is Kees; de postbode regelt de rest!

Online een eigen kaartjes maken  is dus helemaal niet zo moeilijk. Of je nou een kerstkaart, geboortekaart, verjaardagskaart of zomaar een kaartje wilt versturen, een échte kaart maken doe je op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply