Vrolijke paaskaarten

‘Één ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei!’ Het is bijna Pasen en er is niks leukers dan op een feestdag een kaartje te krijgen. Een speciale paaskaart. Wil je een familielid of een goede vriend of vriendin verrassen met een kaart? Op Goededoelenkaartje.nl vind je vele originele paaskaarten!

Het is lente en het zonnetje schijnt. Pasen komt weer inzicht, gezellig met het hele gezin ontbijten of brunchen of misschien wel naar de kerk. Wil je je vrienden en familie ook laten meegenieten van deze gezellige dagen? Stuur dan paaskaarten naar al je vrienden en familie. Op Goededoelenkaartje.nl vind je vele kaarten.

paaskaarten

Je kunt de paaskaarten helemaal zelf ontwerpen. Plaats op de voorkant bijvoorbeeld een mooie foto van de kinderen die eieren aan het beschilderen zijn of een foto waar jij op staat verkleed als paashaas. Je kan ook voor een bestaande kaart kiezen uit de brede collectie. Maak de kaart verder af met leuke figuren en kaders!

Met het versturen van elk kaartje gaat er €0,50 naar een door jou gekozen goede doel. Je slaat twee vliegen in één klap. Je verstuurd een leuke paaskaart en je steunt tegelijkertijd het goede doel!

De leukste paaskaarten maak je op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply