Wenskaart

Een leuke wenskaart maken en versturen doe je nu via Goededoelenkaartje. Wil je iemand een leuke wenskaart sturen, dan kan je die nu eenvoudig persoonlijk en uniek maken. Bij Goededoelenkaartje.nl kun je zelf een mooie wenskaart maken, welke dezelfde dag nog wordt gedrukt en de volgende dag door de postbode wordt bezorgd.

wenskaart voorbeeld
Voorbeeld wenskaarten

Er zijn veel verschillende onderwerpen voor voorbeelden van wenskaarten op Goededoelenkaartje. Wil je een wenskaart voor iemand die ziek is, dan kies je het onderwerp ‘Beterschap’ en als je zomaar een wenskaart wilt sturen dan kies je het onderwerp ‘Zomaar.’ Verder zijn er nog tal van andere onderwerpen voor jouw wenskaart.

Als je jouw favoriete wenskaart hebt uitgekozen, dan kan je deze eenvoudig aanpassen. Schrijf een leuk tekstje voor op de voorkant en kies uit één van de leuke kadertjes. Het is zo heel eenvoudig om een leuke én originele wenskaart te maken.

Foto voor op je wenskaart
Wil je iemand verrassen met een foto op je wenskaart? Dat kan ook eenvoudig via Goededoelenkaartje. Kies een mooie foto en upload deze. Met behulp van de ontwerptool kan je vervolgens eenvoudig teksten en een mooi kadertje toevoegen. Op deze manier heb je heel gemakkelijk een zelfgemaakte unieke wenskaart gecreëerd.

Het versturen van je wenskaarten regelt Goededoelenkaartje voor jou. Je hoeft hiervoor alleen het adres door te geven waar de wenskaart naar toe moet.

Bekijk nu zelf de website Goededoelenkaartje.nl en ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om een mooie wenskaart te maken.


Leave a Reply