Wenskaarten maken

Voor elke gelegenheid kan je wenskaarten versturen. Denk aan feestdagen als Kerst en Pasen of aan gebeurtenissen als een geboorte en het verkrijgen van een nieuwe woning. Op Goededoelenkaartje.nl kies je er een thema uit, werk je aan een zelfgemaakte wenskaart en verstuur je de kaarten met veel gemak.

Wenskaarten versturen voor elke gelegenheidvoorbeelden wenskaarten
Feestdagen zijn perfecte gelegenheden om wenskaarten te sturen. Goededoelenkaartje.nl geeft je de mogelijkheid om een foto op jouw wenskaarten te zetten. Denk aan een foto van jou met een kerstmuts of van de hond omringd door paaseieren. Echter is het ook leuk om zomaar een kaartje te sturen. Die optie bevindt zich dan ook onder het thema zomaar. Als er iemand ziek is stuur je een beterschapskaart en als iemand jarig is feliciteer je die persoon door een verjaardagskaart te verzenden.

Een mooi gebaar door een goed doel te steunen
Naast de lol die je beleeft met het maken van wenskaarten, doe je ook iets goeds voor de wereld. Goededoelenkaartje.nl, de naam zegt het eigenlijk al, zet zich in voor welzijnsorganisaties. Jaarlijks ontvangen Unicef, War Child, de Nederlandse Hartstichting en negen andere goede doelen een bijdrage om de wereld te verbeteren. Door wenskaarten te maken help jij kansarme kinderen, ernstig zieke mensen, de natuur en oorlogsslachtoffers. Dat is nog eens een mooi gebaar!

Voor elke gelegenheid of situatie kan jij wenskaarten versturen. Van rouwkaarten tot verjaardagskaarten, je kan het zo gek niet bedenken. Het start allemaal op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply