Wenskaarten goede doel

Iemand een wenskaart sturen is natuurlijk hartstikke aardig, beleefd, sociaal en leuk. Maar je kan ook iemand een wenskaart sturen en het goede doel steuen! Heh, wat? Ja, als je bij ons een kaartje maakt en verstuurd gaat 50 cent naar een gekozen goed doel. Maakt? Gekozen goed doel? Ik zal het even uitleggen!

Goed doel steunen

Als je naar goededoelenkaartje.nl gaat kan je een goed doel kiezen die je wilt steunen. Er zijn onder andere goede doelen als : WarChild, Unicef, Amnesty International, WWF en nog vele meer! Je klikt op je goede doel en je komt bij het assortiment van alle kaarten. Als je een kaartje besteld en verstuurt via goededoelenkaartje.nl gaat er 50 cent naar jou gekozen doel!

Wenskaarten

Nee, het zijn geen stomme kaarten! Je kan de wenskaarten helemaal zelf ontwerpen! Ook kan je eventueel een foto toevoegen. Je mag ook een van onze designs gebruiken, we hebben designs voor verjaardagen, bedankjes, kerstkaarten, moederdagkaarten, vaderdagkaarten, uitnodigingen, succeswensen, nieuwjaarswensen, verhuiskaarten, liefdeskaartjes en nog veeel meer! Dus maak nu je wenskaarten voor het goede doel! Één kaartje is al meer dan genoeg!

Ga voor wenskaarten voor het goede doel naar goededoelenkaartje.nl, bestel je kaart, maak er iemand blij mee en steun het goede doel!


Leave a Reply