Zomaar een kaart!

Wat is er leuker dan een kaartje krijgen? Meestal krijg je op je op je verjaardag een aantal verjaardagskaarten door de bus of met Kerstmis krijg je een mooie wenskaart. Ook zomaar een kaart krijgen is ontzettend leuk, dus waarom sturen we niet vaker zomaar een kaartje naar elkaar?

Verras iemand
Wil je je buurman bedanken omdat hij je heeft geholpen met een klusje of wil je je vriendin laten weten hoe blij je met haar bent? Dat kan door zomaar een kaart te versturen! Je verrast diegene door een persoonlijke kaart te maken op Goededoelenkaartje.nl. Kies een kaart uit de collectie en fleur deze op met leuke kaders en illustraties.

Speciale verrassing
Wil je diegene op een nog specialere manier zomaar een kaart sturen? Dan kun je ook een foto op de voorkant zetten. Bijvoorbeeld een foto waarop jullie met z’n tweeën staan te klussen of een foto uit de oude doos.

zomaar een kaartSteun het goede doel
Met het kaartje dat jij verstuurd, doneer je €0,50 aan één van de twaalf goede doelen. Voordat je gaat beginnen met het maken van je kaart, Kan je het goede doel uitkiezen. Voorbeelden van goede doelen zijn bijvoorbeeld Het Wereld Natuur Fonds, De Nederlandse Hartstichting of War Child.

Ga naar Goededoelenkaartje.nl om zomaar een kaart te sturen!


Leave a Reply