Zomaar een kaartje

Een kaartje, omdat de buurman ook altijd jouw planten water geeft. Een kaartje, omdat je vriendin altijd voor je klaarstaat. Een kaartje, omdat je moeder toch nog af en toe jouw was doet. Een kaartje, zomaar, het gaat om het gebaar. De leukste ‘zomaar-kaartjes’ maak je op Goededoelenkaartje.nl.

Zeg het met een kaartje
Een kaartje is heel wat meer dan even tussendoor zeggen: “Hé, dankjewel”. Het is een heel gebaar. Het kan zelfs iemand ontroeren. Zomaar een kaartje sturen doet iemand goed. Zeg met een kaartje, dat je haar mag zoals ze is of dat je hem altijd zo grappig vindt. Een kaartje is weer eens iets anders. Je krijgt niet dagelijks een kaartje, dus het is speciaal. Degene die de kaart ontvangt heeft het idee dat jij de moeite voor hem of haar hebt genomen.

Een postkaart is niet ouderwets
Stuur een postkaart in plaats van een e-card. E-mails krijgen mensen dagelijks binnen, een kaart niet. Een kaart is speciaal en zeker niet ouderwets. Juist omdat kaarten niet vaak meer worden verstuurd, verras je mensen ermee. Zomaar een kaartje sturen via de post zal worden gewaardeerd.

Vrolijk mensen op door hen zomaar een kaartje van Goededoelenkaartje.nl te sturen.

zomaar een kaartje


Leave a Reply