Kan jij tussen alle goede doelen kiezen?

Ben je tante geworden of heeft een goede vriendin een baby’tje gekregen? Dan kun je natuurlijk langs gaan om naar de kleine te kijken. Dit is heel attent, maar in alle drukte kan het zijn dat de moeder jouw bezoek snel vergeet. Wil je dat voorkomen, stuur dan een kaartje op Goededoelenkaartje.nl met jouw felicitaties! Zoals de naam van de site al zegt verstuur je niet alleen een mooie herinnering maar steun je ook nog eens een goed doel. Kies uit 1 van de goede doelen of steun alle goede doelen!

Steun alle goede doelenalle goede doelen
Onder alle goede doelen vallen onder andere Stichting AAP, het WNF en Unicef. Van elk verstuurd kaartje op Goededoelenkaartje.nl gaat er 50 cent naar een uit jou gekozen goede doel. Kun je niet kiezen, dan is het ook mogelijk om alle doelen tegelijk te steunen! Het geld wordt dan verdeeld over de goede doelen.

Eenvoudig en snel
Op Goededoelenkaartje.nl kun je kiezen uit het grote assortiment kaartjes maar het is ook mogelijk om een kaartje zelf te ontwerpen! In een aantal stappen maak je heel eenvoudig een onvergetelijk kaartje. Om te beginnen kies je welk doel je wilt steunen, vervolgens begin je met een blanco kaartje, voegt een foto/afbeelding toe, plaatst een mooie tekst en afbeeldingen en klaar ben je.
Maak dus simpel en snel een kaartje dat niet alleen heel leuk is maar ook nog eens de wereld een beetje beter maakt!

Steun 1 van de of alle 16 goede doelen op Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply