Verwachting

“Heeej gefeliciteerd je bent in verwachting!!”, je zult het waarschijnlijk vaak hebben gezegd. Vrouwen in verwachting kom je alledaags tegen en dat zullen er alleen maar meer worden. Om vriendinnen te feliciteren met de komst van hun kleine, stuur je een leuk kaartje via Goededoelenkaartje.nl.

Laat wat leuks van je horen
Natuurlijk ontvang jij als goede vriendin of vriend, na de verwachting een geboortekaartje wanneer de kleine geboren is (Geboortekaartje.nl is daar een goede site voor, zeker wanneer je zelf in verwachting bent). Echter is het ook weleens leuk om wat van jouw kant te laten horen. En dan niet in de vorm van een telefoontje of email maar door een leuke kaart te sturen. Goededoelenkaartje.nl heeft een groot aantal kaarten met betrekking tot de verwachting.

Steun een goed doel
Maak zelf een leuke kaart door een achtergrond te kiezen of door een foto te uploaden. Voeg leuke frutsels toe en een stukje tekst om de kaart af te maken. Goededoelenkaartje.nl draagt daarnaast niet voor niets zijn naam want je steunt, door een kaartje te maken, een goed doel naar keuze. Meerdere vriendinnen in verwachting? Dan kan jij ook meer goede doelen steunen.

Op Goededoelenkaartje.nl maak je een leuk kaartje wanneer een vriendin in verwachting is.

gemaakte verwachtingskaarten


Leave a Reply