Zusje erbij

Een klein zusje krijgen is leuk maar kan ook vervelend zijn. Normaal gesproken krijgt jouw eerste kindje alle aandacht van iedereen, nu moet hij/zij dat gaan delen. In het begin is dat erg moeilijk. Betrek haar dan ook zoveel mogelijk bij de zwangerschap.

Erbij betrekken
Wat je kan doen om de eerste er bij te betrekken is het volgende: stuur een kaartje met ‘gefeliciteerd je krijgt een zusje’, of laat hem/haar mee beslissen in het maken of uitzoeken van de geboortekaart. Dit kan je doen op Goededoelenkaartje.nl.

Kaart sturen
Je kan op de website Goededoelenkaartje.nl een eigen geboortekaart maken voor het zusje van jouw dochter of zoon. Of je kan een felicitatiekaart sturen naar jouw dochter of zoon. Deze kaarten kan je helemaal zelf maken en bewerken naar wens.

Zelf maken
Goededoelenkaartje.nl heeft een gebruiksvriendelijke editor waar iedereen mee kan werken. Ook jouw dochter of zoon kan hier mee overweg, als jouw kind nog niet zo oud is kan je hem/haar natuurlijk assisteren. Er zijn diverse afbeeldingen die je op de kaart kan zetten. Om de kaart op te vrolijken kan je ook gebruik maken van kaders en kleurtjes.

kaartje nieuwe dochter
Wacht niet langer en betrek jouw kind bij het krijgen van haar/zijn zusje op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply